Kentucky Warbler

Odrasli Kentucky Warblers so dolgi približno 13 cm. Na hrbtu in zatilju so večinoma olivno zelene barve, spodaj od grla do trebuha pa sijoče rumene barve. Na kroni imajo majhen črn odtenek in veliko črno masko z rumenim vzorcem, ki teče od kljuna in obkroža oči, ki spominja na par očal. Ženske kentuckyjevke imajo nekoliko manj črne barve na straneh glave, nezrele ptice pa morda skoraj nimajo črne.

mešanica bostonskega terierja koli



Kentucky Warbler je razvrščen kot najmanj zaskrbljujoč. Ne izpolnjuje pogojev za kategorijo, ki je bolj ogrožena. V to kategorijo so vključeni široko razširjeni in bogati taksoni.

Kentuckyjeva pevka, Oporornis formosus, je majhna vrsta lupinarja novega sveta. Kentucky Warbler je, tako kot vsi člani rodu Oporornis, počasen in težek bojevnik s kratkim repom, ki večino časa raje preživi na tleh ali blizu njih, razen med petjem. Odrasli Kentucky Warblers so dolgi približno 13 cm (5 do 6 palcev). Več



Ženske kentuckyjevke imajo nekoliko manj črne barve na straneh glave, nezrele ptice pa morda skoraj nimajo črne. Kentucky Warbler je zelo pogosta ptica z velikim razponom, pogosta v vlažnih listnatih gozdovih. Je selivsko, poletje preživlja v osrednjem in vzhodnem delu ZDA, pogosto pa sega vse do severa od Wisconsina do Pensilvanije. Več



Glasno pesem Kentucky Warblerja je mogoče slišati veliko pogosteje, kot je mogoče videti svetlo obarvane ptice. Ostaja blizu tal in nižjih nivojev gozda ter gnezdi na tleh. Več

Kentucky Warbler izda Ornitološko društvo Kentucky in ga pošlje vsem članom KOS štirikrat na leto (februar, maj, avgust in november). Warbler vključuje sezonska poročila o opazovanju ptic v Kentuckyju, poročila o prvotnih raziskavah o pticah, terenske zapise in novice za člane KOS. Pošljite rokopise in opombe na terenu, ki bi jih radi objavili v The Kentucky Warbler, uredniku: Brainard Palmer-Ball, Jr. Več

Ženska Kentucky Warbler v gnezdu z mladimi * O nas Splošne informacije * Odpiranje delovnih mest * Izjava o poslanstvu * Osebje * Časovnica * Kava Pivci kave Več



Kentucky Warbler je doma v mnogih delih sveta, razen v Kentuckyju. Ta ptica je doma na Karibih, v Kanadi, na Kubi, v Srednji Ameriki in na Nizozemskem. Domet Kentucky Warblerja je ocenjen na približno 2 milijona kvadratnih kilometrov. Populacija te vrste ptic je približno 1 milijon posameznih ptic. Predhodna ocena za Kentucky Warbler je bila Nižje tveganje, ki je bilo leta 2004 znižano na Najmanj zaskrbljujoče. Več

Kentucky Warblers gnezdijo v južnem in osrednjem delu ZDA, od osrednjega New Jerseyja zahodno do jugovzhodne Iowe in delov južnega Wisconsina ter južno do zalivskih držav. V svojem gnezditvenem življenjskem okolju imajo izrazito prednost do listavcev z gostim talnim pokrovom in debelim podzidjem. Raziskave v Marylandu in Missouriju so tudi pokazale, da je prisotnost in vzrejni uspeh Kentucky Warblersa močno odvisna tudi od razpoložljivosti velikih, nerazdrobljenih gozdnih površin. Več

* Vrste - Kentucky Warbler - Oporornis formosus Kentucky Warbler - Oporornis formosus Nenamerne vrste Globalni uvrstitev: G5 State Rank: SNA Agency Status USFWS: none USFS: none BLM: none FWP Conservation Tier: 4 PIF: none Več



Kentucky Warbler je leta 1811 odkril in poimenoval Alexander Wilson, ko je potoval skozi Kentucky na svoji ekspediciji za lov ptic skozi jug. Ta prebivalec vlažnih nižinskih gozdov Srednje Amerike od južne Mehike do Paname se preseli na sever do svojih gnezdišč na vzhodu ZDA, kjer je pogost v gostih vlažnih gozdnih habitatih. Njihov klic, podobno pozivu Carolina Wren, zveni kot Več

Kentucky Warbler je ptica, ki jo pogosteje slišimo kot vidimo. Njena vztrajna pesem sicer zvoni po gozdovih z gostim podzidjem, vendar je verjetno le kratek vpogled vase. Kentucky Warbler se goji predvsem na jugovzhodu ZDA in prezimi od južne Mehike do severne Južne Amerike. V Tennesseeju je prisoten od aprila do oktobra. Opis: Odrasli so zgoraj svetle oljke in spodaj svetlo rumene barve. Več

Kentucky Warblers gnezdijo na tleh, skritih na dnu grmovja ali v plevelu na območju z veliko vegetacijo. Samica bo odlagala med 3 in 6 jajčec, ki so bele ali kremne barve in z rjavimi pikami. Inkubacijo izvaja samo samica in traja približno 12 dni. Mladi Kentucky Warblers običajno zapustijo gnezdo približno 10 dni po izvalitvi. Več

Kentucky Warbler ima zelenkast zgornji del, rumeno grlo in spodnji del ter črno lito pod rumenimi očali. Samci imajo obsežnejši črni madež na obrazu in vratu. kentucky warbler Samica - Samice imajo manj črne barve na obrazu in vratu. kentucky warbler Sezonska sprememba videza - Jesenske ptice imajo manj črne barve na obrazu in vratu. Več

Kentucky Warbler je ustrezno poimenovan, ker je Kentucky v osrčju svojega gnezditvenega območja (vrsto je v Kentuckyju odkril ornitolog Alexander Wilson leta 1811). Pesem samca je različno opisana kot zveneča kot churry, churry, churry ali churrup, churrup, churrp. Pogost klic je oster čip. Zemljevid Kentucky Warbler majhnega dosega kliknite zemljevid za večjo različico z obrazložitvijo POSODOBITEV: Zdaj je 27. april v Land Between the Lakes, Kentucky. Več

Kentucky Warbler 9 - Washington Co, TX - april Kentucky Warbler 8 - Washington Co, TX - april Kentucky Warbler 7 - Washington Co, TX - april Kentucky Warbler 6 - Washington Co, TX - april Kentucky Warbler 5 - Washington Co, TX - april Kentucky Warbler 4 - Galveston Co, TX - april Kentucky Warbler 2 - Galveston Co, TX - april Kentucky Warbler 22 - Galveston Co, TX - april Kentucky Več

Kentucky Warbler: naredi vrsto valjanih glasbenih not 'churry churry churry', pri čemer se vsaka nota ponovi približno šestkrat. Podobne vrste Kentucky Warbler: Common Yellowthroat nima rumenih očal in ima bel trebuh. . Baza podatkov o pticah in z njo povezana vsebina, ilustracije in mediji so avtorske pravice 2002 - 2007 Whatbird.com Vse pravice pridržane. Nobenega dela tega spletnega mesta ni dovoljeno reproducirati brez pisnega dovoljenja skupine Mitch Waite. Politika zasebnosti. Percevia registrirana v ZDA Več

Razen takrat, ko moški pojejo, je Kentucky Warbler skulker, ki raje ostane dobro skrit med pokrovom trave in zemeljskih ostankov. Kentucky Warbler Kentucky Warbler ABA 1 DOMOV FOTOGRAFIJA (RAZREDJENO PO DRUŽINI) SEZNAM ALBABETNIH VRST Kentucky Warbler Fort DeSoto Park, St. Več

Člani KOS prejmejo Kentucky Warbler (uradna publikacija KOS). The Warbler izhaja četrtletno in vključuje sezonska poročila o opazovanju ptic po vsej državi, izvirne raziskovalne članke, terenske zapise in novice o KOS in njenih članih. Člani lahko sodelujejo tudi v različnih dejavnostih, vključno z letnimi spomladanskimi in jesenskimi srečanji, izleti in božičnim štetjem ptic. Več

Cool Fact: v več dokumentiranih primerih so Kentucky Warblers hibridizirali z Blue-winged Warblers; potomci iz takšnih parov se imenujejo Cincinnati Warblers. Poslušajte posnetek (Real Audio) Kentucky Warblerja iz knjižnice naravnih zvokov Macaulay. Kentucky Warbler Prebivalci gostega gozdnega podzemlja, Kentucky Warblers so skrivni, kriptično označeni in jih je težko videti. Večino svojega časa preživijo v tišini, ko iščejo sredi nizkih zapletov in padlih listov. Več

Kentucky Warbler - Oporornis formosus Kentucky Warbler najdemo predvsem v listnatih gozdovih na jugovzhodu ZDA, običajno v bližini vodnega vira. Večino časa preživijo v iskanju hrane na gozdnih tleh, kjer jih je zaradi svoje sramežljivosti kljub svetli barvi težko opaziti. Več

Kentucky WarblerOporornis formosus Naročilo PASSERIFORMES - Družina PARULIDAE številka 324 Avtorji: Mcdonald, Mary Victoria * Članki * Multimedija * Reference Vljudnostni predogled Ta uvodni članek, ki si ga ogledujete, je vljudnostni predogled celotne zgodovine življenja te vrste. Preostali članki (Porazdelitev, Habitat, Vedenje itd.) Več

Ta moški Kentucky Warbler je bil fotografiran v Kongresnem centru na otoku South Padre v Teksasu. Fotografija posneta z objektivom Nikkor 300 mm EDAF f4.0 na filmu Kodak Elitechrome 200. Več